Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh
 
GoalieGoods 

HC Souburgh heeft zich met ingang van het seizoen 2017/2018 verbonden aan GoalieGoods als leverancier van het nieuwe Souburgh tenue, trainingskleding en keepersmateriaal.

GoalieGoods is opgezet door het keepersbedrijf GoalieWorks dat al 7 jaar actief is op het gebied van keeperstraining. Sinds het begin van 2017 hebben GoalieWorks en GoalieGoods een gezamenlijk experience center aan de Rijksstraatweg 171 in Ridderkerk.

Zoals eerder gecommuniceerd heeft Souburgh een nieuw clubtenue, dat lichtjes is aangepast in belijning en belettering, maar ook een geheel vernieuwde huisstijl in hoodies, trainingspakken, regenjacks en uitshirts allemaal in bijpassend stijl en kleur! 


Dit alles, maar ook de nieuwste sticks, schoenen, bitjes en andere accessoires zijn te koop bij het GoalieGoods experience center waar je je spullen zoals sticks en keepersspullen ter plaatse kunt uitproberen!  Voor alle Souburgh leden geldt een aantrekkelijke ledenkorting van 15% op hockeyartikelen. GoalieGoods is te vinden aan de Rijksstraatweg 171 in Ridderkerk en is geopend op vrijdag van 12.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur en 17.00 uur. 

 
 
Om uzelf of uw kind in te schrijven als lid van HC Souburgh dient u het aanmeldingsformulier in te vullen. Dit formulier vindt u hier op de website (klik hier voor het aanmeldingsformulier).

Voor het deelnemen aan een proeftraining: klik hier
SponsorKliks, gratis sponsoren!

Teaminformatie
Wedstrijdprogramma
Zoeken
Uitslagen
JA1 Dordrechtse Mixed Hockey Club JA2 2-3
JB1 G.H.C. RAPID JB2 1-3
JC1 MHV Forcial JC1 6-2
JD1 Hockey Club Rotterdam JD6 7-0
MA1 HV Victoria MA2 9-0
MA2 HV Spijkenisse MA2 1-3
MB1 Schoonhovense MHC MB1 2-4
MC1 Mixed Hockeyclub Zoetermeer MC5 4-1
Hockey.nl