Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh
 

 

Ondertekening en verzending van het aanmeldingsformulier

Na invulling van het digitale aanmeldingsformulier wordt u verzocht dit formulier af te drukken en te ondertekenen en het ondertekende aanmeldingsformulier te verzenden naar:

LEDENADMINISTRATIE HOCKEYCLUB SOUBURGH
POSTBUS 95
2950 AB ALBLASSERDAM

Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
Betrokkenheid
 
Indien u of uw kind lid wordt van onze vereniging wordt er van u verwacht dat de ouders en/of verzorgers: 1.Bij uitwedstrijden van hun dochter en/of zoon enkele malen per seizoen rijden. 2.Bij thuiswedstrijden van hun dochter en/of zoon enkele keren per seizoen bardienst op zaterdag verrichten. Kunt u om welke reden dan ook geen bardienst op zaterdag verrichten, dan heeft u de mogelijk deze bardienst af te kopen. Coaches van een jeugdteam worden vrijgesteld van bardienst. 3.Met de jeugd samen corveediensten op zaterdag na de wedstrijd te verrichten. Van seniorenleden wordt verwacht dat zij bij thuiswedstrijden bardiensten en corveediensten verrichten. Er zijn verder veel taken die binnen de vereniging uitgevoerd moeten worden. Daarom kan hiervoor een beroep op u worden gedaan om uw medewerking daaraan te verlenen.Hieronder kunt u aangeven naar welke activiteiten/commissies uw voorkeur/belangstelling uitgaat.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 
Om uzelf of uw kind in te schrijven als lid van HC Souburgh dient u het aanmeldingsformulier in te vullen. Dit formulier vindt u hier op de website (klik hier voor het aanmeldingsformulier).

Voor het deelnemen aan een proeftraining: klik hier
SponsorKliks, gratis sponsoren!

Teaminformatie
Wedstrijdprogramma
Zoeken
Uitslagen
JA1 Dordrechtse Mixed Hockey Club JA2 2-3
JB1 G.H.C. RAPID JB2 1-3
JC1 MHV Forcial JC1 6-2
JD1 Hockey Club Rotterdam JD6 7-0
MA1 HV Victoria MA2 9-0
MA2 HV Spijkenisse MA2 1-3
MB1 Schoonhovense MHC MB1 2-4
MC1 Mixed Hockeyclub Zoetermeer MC5 4-1
Hockey.nl