Sponsormogelijkheden


Sponsoren kunt u bij Hockey Club Souburgh op verschillende manieren. Als hoofdsponsor of als subsponsor (via shirtreclame bij een van de eerste teams), via een prachtig reclamebord langs het hoofdveld, door een algemene bijdrage aan het jeugdfonds (Jeugd Begeleidings Plan) of via shirtreclame bij een van de vele jeugd- of seniorenteams. Een combinatie van sponsormogelijkheden is ook mogelijk. Hierbij vindt u nadere informatie over de mogelijkheden inclusief de sponsortarieven. Zijn deze niet vermeld, dan betreft het maatwerk en zal overleg met de sponsorcommissie meer inzicht geven.


Uw reclamebord op het hoofdveld

Een reclamebord gaat per drie meter lengte en is van een hoge kwaliteit. U ziet in de prijstabel dat u korting heeft bij een lengte langer dan drie meter.

Bordlengte
Jaarbedrag eerste jaar
Jaarbedrag
Tweede jaar
Jaarbedrag
Derde jaar
Ontwerp, productie, installatie, materialen (*)
800 mm hoog
Huur
Huur
Huur
---
3000 mm lang
350,-
350,-
350,-
317,-
6000 mm lang
600,-
600,-
600,-
634,-
9000 mm lang
900,-
900,-
900,-
951,-

 

U investeert eenmalig in de productie van het bord. U betaalt jaarlijks huur aan de club. De productie is uitbesteed aan een professioneel bedrijf dat het ontwerp in overleg met en vóór u maakt en de productie en installatie voor haar rekening neemt. Deze factuur gaat rechtstreeks naar u toe zodat u de btw kunt verrekenen. De huur verrekent u jaarlijks met Souburgh.


Shirtreclame

U kunt er ook voor kiezen om het team van uw zoon of dochter te sponsoren met een kledingpakket. Of u wilt een seniorenteam voorzien van prachtige wedstrijdkleding. Voor deze vorm van sponsoring gelden de volgende uitgangspunten:

  • Indien er wedstrijden in uw tenue worden gespeeld, dan moet dit volgens de reglementen het officiele Souburgh tenue zijn. Hieronder vallen shirt, short, rok en kousen. Deze items zijn voorzien van het officiele Souburgh-logo. U kunt ze alleen maar kopen bij De Hockeywinkel, zie www.souburgh.nl. .
  • U hebt de mogelijkheid het wedstrijdshirt te voorzien van een bedrijfsnaam. Deze dient op de borst te worden geplaatst en moet voldoen aan de KNHB-normen. Ook dit kan geregeld wordt via De Hockeywinkel.
  • Op de short en rok is het niet toegestaan reclame te maken.
  • Ook kunt u een team voorzien van een trainingspak, trainingsjack, sweaters, tassen of anderszin. De uitvoering daarvan mag er een zijn naar eigen keuze (al kunt u bijvoorbeeld ook trainingspakken en jacks in Souburgh-uitvoering kopen bij De Hockeywinkel. U kunt op al deze kledingstukken naar eigen inzicht een reclame uiting laten printen. Koopt u deze items bij De Hockeywinkel, dan nemen zij ook de productie voor hun rekening.
  • U rekent rechtstreeks met De Hockeywinkel af.
  • Souburgh vraagt voor deze vorm van sponsoring geen aparte sponsorbijdrage. Uw investering is derhalve het kledingpakket van uw favoriete team.


Jeugd Begeleidings Plan

De jeugd is voor Hockey Club Souburgh een zeer belangrijke groep die veel aandacht en energie verdient. Dit in de vorm van begeleiders en trainingsmaterialen. U kunt, eventueel anoniem, een financiele bijdrage leveren aan de jeugdafdeling waarvoor bijvoorbeeld trainingsmaterialen worden aangeschaft. Elke financiele bijdrage wordt op prijs gesteld. De jeugd verdient het.

 

Souburgh waardeert uw bijdrage als sponsor bijzonder. Het zorgt ervoor dat de club die dingen kan doen die nodig zijn om de leden met veel plezier wekelijks te laten genieten van de hockeysport en het gezellig samenzijn. Sponsoren bij Souburgh betekent dat u dagelijks veel mensen die woonachtig zijn in het ‘Alblasserdamse’ bereikt met uw naam en boodschap. Sponsoring en Souburgh, een goede combinatie én een win/win-situatie.


Wilt u meer weten of even klankborden over wat mogelijk is? Neem dan contact op met het Bestuur, te bereiken via [email protected] Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


Bekijk hier onze informatiebrochure met de sponsormogelijkheden.