Goed nieuws voor hockeyers tot en met 26 jaar. Verlenging Lockdown en avondklok t/m 15 maart 2021

Nieuws
25-2

Dinsdagavond 23 februari liet het kabinet weten dat de huidige lockdown en avondklok in ieder geval verlengd wordt tot en met 15 maart. Wel is er met ingang van 3 maart een versoepeling voor jongeren en jong volwassenen tot en met 26 jaar. Zij mogen vanaf deze datum in teamverband trainen.

Samengevat gelden nu voor de buitensport de volgende regels:

  • (Jongste) jeugdteams mogen zonder beperkingen trainen en intern binnen de vereniging onderlinge wedstrijden spelen. Zij mogen geen competitie spelen.
  • Jongeren en jong volwassenen t/m 26 jaar mogen vanaf 3 maart in teamverband trainen en binnen de vereniging onderling wedstrijden spelen. Zij mogen geen competitie spelen.
  • Op de website is het trainingschema tot 22 maart 2021 aangepast.

Verder blijven de eerder vermelde regels dus gelden tenminste tot en met 15 maart 2021:

Competitie: De KNHB heeft de competitie voor iedereen tot nader order stilgelegd. Zodra het mogelijk is wordt het programma weer opgestart. KNHB heeft de ambitie om de competitie volledig uit te spelen.

Kantine: is tot nader order gesloten (ook voor omkleden en neerleggen van spullen)

Kleedkamers inclusief doucheruimtes: zijn voor iedereen gesloten. Toiletten kunnen worden gebruikt; houdt hygiĆ«ne regels in acht en was je handen.

Publiek: er is geen publiek toegestaan bij trainingen en onderlinge wedstrijden van jeugd en jongste jeugd.

Informatie: op de website van de KNHB is meer informatie te vinden en worden laatste updates over Corona maatregelen geplaatst. Hier is ook een lijst met veel gestelde vragen te vinden.

 

 
25-2-2021 Algemeen

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?