Huldigingsspeech Kampioensteams

Nieuws
2-6

Vandaag was de laatste Super Sunday van het seizoen. We hadden dit jaar wederom nogal wat teams die kampioen zijn geworden. De meeste teams zijn inmiddels gehuldigd, maar het bestuur had de behoefte iedereen nog even extra in het zonnetje te zetten. Jet zit momenteel in het buitenland, waardoor Marcel dit heeft opgepakt.

 

Kampioensjaar 2018-2019

 • Sinds gisteren hebben we vijf teams die kampioen zijn geworden dit seizoen

 • Het is nog even spannend voor ons G-team. Zij spelen aanstaande zaterdag hun laatste wedstrijd tegen Hudito. Souburgh heeft 15 punten en Leo 12.
  Hierbij dan ook een oproep om a.s. zaterdag om 10.00 uur naar Souburgh te komen en het G-team aan te moedigen. Onze burgemeester Jaap Paans komt ook en staat klaar om het team te huldigen!

 • MA1
  De voorlaatste wedstrijd tegen Krimpen stond het bestuur al klaar met de medailles. Ze verloren echter met 4-7. Op 24 mei tegen Ring Pass Delft lukte het gelukkig wel met een uitslag van 1-5.
  Leuk te vermelden dat dit komt door een nieuwe regel die dit seizoen is ingegaan. Het aantal gewonnen wedstrijden gaat tegenwoordig vóór het doelsaldo. De coach en spelers van Krimpen stonden de eerste helft nog aan de kant te kijken, maar vertrokken met de staart tussen de benen bij een ruststand van 4-0 voor Souburgh.

 • MB2
  Gewonnen met 36 punten. Ommoord is tweede met 32 punten. De laatste wedstrijd tegen Dordrecht hebben ze met 1-4 gewonnen. Altijd leuk om op het terrein van DMHC als kampioen naar huis te gaan!

 • MC2
  De meiden van MC2 zijn gisteren redelijk onverwacht kampioen geworden. Het ging aan het einde van het seizoen redelijk gelijk op met Derby. Nadat Derby punten ging morsen kwam het geloof op het kampioenschap bij de meiden. Nadat ze hun eigen wedstrijd hadden gewonnen was het wachten op Derby. Hun gelijkspel maakte MC2 kampioen! De medailles zijn besteld en de huldiging vind waarschijnlijk a.s. woensdag na de training plaats.

 • MF1
  Ons jongste team dat competitie speelt. De laatste wedstrijd tegen HCGO hebben ze gewonnen. Officieel houdt de KNHB de stand van de jongste jeugd niet bij, maar als bestuur doen we dat natuurlijk wel. De meiden zijn kampioen!
  Een leuke anekdote: de meiden moesten tegen een jongensteam. De coach van de tegenpartij had een beetje medelijden en stelde voor dat Souburgh met een speler meer op het veld mocht. De meiden wilden dit absoluut niet en hebben de jongens finaal ingemaakt!

 • H2
  Ja, Heren 2. Die jongens ken ik natuurlijk al een tijdje. Een heel jong herenteam, met een wat moeilijkere start. Ze hadden bijvoorbeeld niet eens een keeper. Die hebben ze gewoon zelf vanuit het team gevonden.
  Af en toe een invaller 😊 en kampioen word je gewoon, ook met maar een keer trainen in de week. Nu een klasse hoger spelen. Maar wanneer jullie twee keer in de week gaan trainen, dan staan ons nog een hoop huldigingen te wachten. De sloot zat er deze keer niet in.

 • H1: geen kampioen, maar wat hebben we net naar een mooie wedstrijd mogen kijken. Er zijn best wat gesprekjes tussen het team en de coach Robbert gevoerd, maar applaus dat jullie je tot het einde van het seizoen zo met elkaar zijn blijven inzetten. Robbert, enorm bedankt voor het coachen en het trainen van de testosteron boys.
  Serge, jij stopt er nu mee als keeper van H1. Jammer, maar namens Souburgh heel erg bedankt voor de mooie wedstrijden die we van je hebben mogen genieten!

 • 1e plaats
  We hebben zomaar 85 leden die dit seizoen kampioen, dus eerste geworden zijn. Dat is echt heel veel voor een kleinere club als Souburgh.

 • 2e plaats
  We hebben dit seizoen ook heel veel teams die een tweede plaats hebben verdiend. Jong D1; zij hebben zojuist hun wedstrijd hier op de club gewonnen. JD1 spelen op 6 juni hun laatste wedstrijd en het moet wel heel gek lopen willen ze niet als tweede eindigen. Ook MB3 eindigde op de tweede plaats.

 • 3e plaats
  MB1, MC1 en MD3

 • Dit betekent dus dat eigenlijk zo’n beetje dat de helft van onze club 1e, 2e of 3e geworden is. Daar willen we graag een glas op heffen! Proost.

 • Tot slot willen we graag alle vrijwilligers bedanken; zonder jullie had dit allemaal niet mogelijk geweest!

 • Vergeten jullie de Algemene Ledenvergadering op 11 juli om 19.00 uur niet in jullie agenda te noteren!

 • Tot a.s. zaterdag om 10.00 uur bij de kampioenswedstrijd van het G-team.

 

Geniet nu van de BBQ en namens het bestuur wensen we jullie allemaal een mooie zomer en tot volgend seizoen!

 

Jet, Korstiaan, Erik, Henk en Marcel


 
2-6-2020 Bestuur

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?