Grote Clubactie 2018: Trek nog een laatste sprint!

Nieuws
14-11 Op donderdag 8 november hebben we alle loten geteld die in de schatkist in het clubhuis zijn ingeleverd. En ... het gaat best goed: samen met de loten die online verkocht zijn, hebben we al meer dan € 1.000 verdiend! Jullie hebben enorm je best gedaan. Er zijn jeugdleden die meer dan 40 loten verkocht hebben!


Maar ... ons doel is nog steeds een bedrag van € 1.500 om een mooi multimedia scherm in het clubhuis op te kunnen hangen, en een mooie geluidsinstallatie voor de club te kunnen aanschaffen. Dus als we nog even ons best doen, dan gaan we dat gewoon halen (en er is natuurlijk niets op tegen als het nog meer wordt!). Op de bar in het clubhuis staat de Grote Clubactie schatkist waarin ook nog nieuwe bonnenboekjes liggen. Misschien kan je nog in aanmerking komen voor een mooie prijs:

 

Verkoop 20 loten en ontvang een gratis entreekaart voor een dagje uit en een 2eartikel gratis op masita.com!

 

 

Help het doel van onze vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Body Worlds, Avontura en/of Optisport. Ook kun je een 2e artikel gratis bestellen bij masita.com.

 

 

Prijzen voor lotenverkopers; win een Playstation 4 met een spel naar keuze!

 

 

Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Playstation 4 met spel naar keuze. Er zijn in totaal 212 prijzen! Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl.

 

 

Clinics van topsporters!

 

 

Speciaal voor lotenverkopers dit jaar zijn er diverse (sport)clinics te winnen! Van voetbal, turnen en judo tot en met hockey, atletiek, handbal en zelfs een DJ-clinic. Een volledig overzicht vind je op kids.clubactie.nl.

 

 

 

 

Ook de online verkoop gaat nog gewoon door. Loten kopen kan tot 29 november 23:59 uur. Klik hiervoor op deze link: https://clubactie.nl/actie/ AlblasserdamseHockeyclubSoubur gh

 

Donderdag 29 november is ook de laatste dag dat wij de verkochte loten in het systeem van De Grote Clubactie kunnen invoeren. Dus we willen jullie verzoeken om de nog niet ingeleverde boekjes (ook al zit er maar één verkocht lot in) uiterlijk op 24 november a.s. in de schatkist in het clubhuis te deponeren.

 

 

Alvast hartstikke bedankt,

 

De Sponsorcommissie

 
 
14-11-2021 Sponsoring

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?