Aanvang avondklok m.i.v. 31 maart 2021 een uur later en wel om 22.00 uur. Overige maatregelen worden verlengd tot en met 20 april.

Nieuws
29-3

Tijdens de persconferentie van 23 maart heeft de overheid aangegeven dat de huidige maatregelen in elk geval worden verlengd tot en met 20 april. Wel gaat de avondklok met ingang van 31 maart een uur later in en wel om 22.00 uur. Dat betekent dat er een uurtje langer doorgetraind kan worden.  

Op de website is het trainingschema tot en met 20 april 2021opgenomen.

Voor de hockeysport betekent dit concreet:

  • (Jongste) jeugdteams mogen zonder beperkingen trainen en intern binnen de vereniging onderlinge wedstrijden spelen. Zij mogen geen competitie spelen.
  • Jongeren en jong volwassenen t/m 26 jaar mogen in teamverband trainen en binnen de vereniging onderling wedstrijden spelen. Zij mogen geen competitie spelen.
  • Senioren van 27 jaar en ouder mogen in groepjes van maximaal vier personen  trainen, mits zij minimaal 1,5 meter van elkaar afstand houden. Zij mogen geen onderlinge wedstrijden of competitie spelen.
  • Wedstrijden tussen verenigingen zijn niet toegestaan.

Verder blijven de eerder vermelde regels dus gelden tenminste tot en met 20 april 2021:

Competitie: De KNHB heeft de competitie voor iedereen tot nader order stilgelegd. Zodra het mogelijk is wordt het programma weer opgestart. KNHB heeft de ambitie om de competitie volledig uit te spelen.

Kantine: is tot nader order gesloten (ook voor omkleden en neerleggen van spullen)

Kleedkamers inclusief doucheruimtes: zijn voor iedereen gesloten. Toiletten kunnen worden gebruikt; houdt hygiĆ«ne regels in acht en was je handen.

Publiek: er is geen publiek toegestaan bij trainingen en onderlinge wedstrijden van jeugd en jongste jeugd.

Informatie: op de website van de KNHB is meer informatie te vinden en worden laatste updates over Corona maatregelen geplaatst. Hier is ook een lijst met veel gestelde vragen te vinden.

 

 
29-3-2021 Algemeen

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?