Coronamaatregelen n.a.v. persconferentie d.d. 13-10-2020

Nieuws
20-10

De nieuwe Corona overheidsmaatregelen van 13 oktober 2020 hebben helaas ook gevolgen voor de hockeysport. Vanaf woensdagavond 14 oktober -  22:00 uur gelden de volgende regels voor een periode van 4 weken. Op basis van verdere overheidsbesluiten wordt hierna gekeken hoe we verder gaan. Hieronder de extra maatregelen; al eerder met jullie gedeelde regels blijven gelden.

Competitie: De KNHB heeft de competitie voor iedereen tot en met woensdag 11 november stilgelegd. Zodra dit mogelijk is wordt het programma weer opgestart. KNHB heeft de ambitie om de competitie volledig uit te spelen; mogelijk wordt er in december ook gespeeld.

Senioren (vanaf 18 jaar): Mogen ook niet meer trainen; we kijken nog naar mogelijke invulling op basis van maximaal 4 personen per groep, met afstand van 1,5 m. Zodra hier meer over bekend is, volt er nader bericht.

Junioren en Jongste Jeugd (tot en met 17 jaar): mogen blijven trainen zoals dat tot nu toe ook gebeurde. Onderlinge wedstrijden op ons complex zijn toegestaan en kunnen in overleg worden georganiseerd.

Kantine: is tot nader order gesloten (ook voor omkleden en neerleggen van spullen)

Kleedkamers inclusief doucheruimtes: zijn voor iedereen gesloten. Toiletten kunnen worden gebruikt; houdt hygiĆ«ne regels in acht en was je handen.

Publiek: er is geen publiek toegestaan bij trainingen en onderlinge wedstrijden van jeugd en jongste jeugd.

Informatie: op de website van de KNHB is meer informatie te vinden en worden laatste updates over Corona maatregelen geplaatst. Hier is ook een lijst met veel gestelde vragen te vinden.

 

 
20-10-2020 Algemeen

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?