Update naar aanleiding van invoering avondklok

Nieuws
24-1

Afgelopen week heeft de Tweede Kamer ingestemd met de invoering van een avondklok per 23 januari en moet iedereen vanaf 21:00 uur thuis zijn, tenzij men tot een uitzonderingsgroep behoort.

Door de ingestelde avondklok is het helaas noodzakelijk om de trainingsschema’s voor de jeugd iets aan te passen. Om iedereen (teams en trainers) in staat te stellen op tijd thuis te zijn, lopen de trainingsschema’s uiterlijk tot 20:00 uur. Op de Souburgh website is dit in een nieuw schema aangegeven. Voorlopig is dit schema geldig tot 10 februari 2021; zodra de avondklok is opgeheven gaan we weer over tot het normale trainingsschema, waarbij ook na 20:00 uur weer getraind kan worden.

Voor de jongste jeugd verandert er niets en blijven trainingstijden zoals ze al waren. Voor senioren zijn er tot 20:00 uur nog mogelijkheden op woensdag en vrijdag. Echter de regels die al eerder van kracht zijn geworden, beperken de mogelijkheden voor deze groep aanzienlijk. Er zal  apart met de teams en coaches/trainers/aanvoerder worden overlegd of er behoefte bestaat om andere activiteiten te organiseren.

Verder blijven de eerder vermelde regels dus gelden tenminste tot en met 9 februari 2021:

Competitie: De KNHB heeft de competitie voor iedereen tot nader order tot medio december stilgelegd. Zodra het mogelijk is wordt het programma weer opgestart. KNHB heeft de ambitie om de competitie volledig uit te spelen.

Senioren (vanaf 18 jaar): Mogen individueel trainen of met maximaal 2 personen op minimale afstand van 1,5 m. 

Junioren en Jongste Jeugd (tot en met 17 jaar): mogen blijven trainen zoals dat tot nu toe ook gebeurde. Onderlinge wedstrijden op ons complex zijn toegestaan en kunnen in overleg worden georganiseerd.

Kantine: is tot nader order gesloten (ook voor omkleden en neerleggen van spullen)

Kleedkamers inclusief doucheruimtes: zijn voor iedereen gesloten. Toiletten kunnen worden gebruikt; houdt hygiëne regels in acht en was je handen.

Publiek: er is geen publiek toegestaan bij trainingen en onderlinge wedstrijden van jeugd en jongste jeugd.

Informatie: op de website van de KNHB is meer informatie te vinden en worden laatste updates over Corona maatregelen geplaatst. Hier is ook een lijst met veel gestelde vragen te vinden.

 

 
24-1-2021 Algemeen

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?