Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh
 
Inplannen fluiten in de zaal
20-11-2019  | 
In het weekend van 7 & 8 december start de zaalcompetitie 2019-2020. Voor de toedeling van scheidsrechters aan de wedstrijden is gekozen voor een open planning met spelregels, net als vorig jaar. Dit systeem wordt ook al toegepast bij de toedeling van de bardiensten. Dus zelf inplannen of gepland worden.
 
Wanneer inplannen?
De verwachting is dat in de week van 25 november het speelschema volledig op de HC Souburgh site staat. Jullie worden een paar dagen van te voren geïnformeerd vanaf welke datum en hoe laat de planning wordt open gezet.
 
Hoe vaak moet ik fluiten?
Als iedere scheidsrechter één wedstrijdblok, 2 wedstrijden van 35 minuten, voor zijn/haar rekening neemt kunnen alle zaalwedstrijden gespeeld worden. HC Souburgh levert voor één wedstrijdblok één scheidsrechter aan. De niet ingevulde wedstrijden zullen dus door de Scheidsrechterscommissie ingepland worden.

Spelregels voor inplannen

- Senioren: Deze teams regelen zelf de scheidsrechters. Uitwisseling tussen JD1, H1 en H2 is mogelijk. 

- Spelers van Heren 1 en Dames 1 plannen zich in op een wedstrijd van een selectie- of  1team (MA1, MB1, MC1, JB1).

- Heren 2 en Dames 2 kunnen op de wedstrijden inplannen van MB2, MB3, JC1 of MC2.
- A-jeugd: De speelsters van MA1 moeten zich op een wedstrijd van MB2, MB3, JC1 of MC2 inplannen.
- B- & C-jeugd: Scheidsrechter uit de B teams zijn niet verplicht in de zaal te fluiten. Uiteraard mag een B-scheidsrechters zich wel inplannen op JC1 of MC2.
- D- & E-jeugd: Deze teams worden gefloten door de ouders. Inhuren van scheidsrechters is een optie.


Alleen spelers/scheidsrechters die ingeschreven staan voor de zaalcompetitie zijn verplicht om te fluiten.


Hoe plan ik mijn fluitbeurt voor de zaalcompetitie?

Kijk op de website van HC Souburgh onder ‘Wedstrijdprogramma’ welk wedstrijdblok voor jou geschikt is om te fluiten en waar nog geen scheidsrechter staat ingedeeld. Voor wedstrijden waar Souburgh het thuis team is kan je zelf inplannen viaInloggen Leden. Daar kies je voor ‘Club’ en vervolgens voor ‘Arbitrage’. Voor de overige wedstrijden stuur je een mail naar de Scheidsrechterscommissie met de datum en het team dat je wilt fluiten. Wij plannen jou dan daarop in.

Ouders met een kaart
Ouders met een scheidsrechterskaart die graag (enkele) wedstrijden van hun eigen zoon of dochter willen fluiten, kunnen dit deze week al mailen naar de scheidsrechterscommissie. Zij worden dan als het programma bekend is in overleg ingepland op de wedstrijden.

Vervanging regelen
Kan je uiteindelijk toch niet op de ingeplande datum, dan ben je zelf verantwoordelijk om te ruilen of vervanging te regelen. HC Souburgh heeft een lijst met scheidsrechters die voor een vergoeding een wedstrijd willen overnemen. Wij vinden een bedrag van 15 euro een redelijke vergoeding voor twee wedstrijden van 35 minuten.

Wil je zelf op deze invallijst, mail dan naar onderstaand e-mailadresmet je naam, e-mailadres en je telefoonnummer.

Reageer

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
 
Om uzelf of uw kind in te schrijven: klik hier.

Voor het deelnemen aan een proeftraining: klik hier


Teaminformatie
Wedstrijdprogramma
Uitslagen
Hockey.nl