Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh
 
Scheidsrechtersexamen
11-11-2019  | 

Examen scheidsrechter - cursus woensdag 6 november. Geslaagden gefeliciteerd!!

 

Afgelopen woensdagavond is er weer een examenavond georganiseerd. De opkomst voor de cursus was deze keer bijzonder groot. Heel veel ouders vanuit de C- en D-jeugd vonden het leuk om de spelregels beter onder de knie te krijgen. Ook hebben jonge spelers uit de C-jeugd zich aangemeld voor de cursus. Super tof!

Vanaf de B-jeugd leeftijd is het verplicht om de cursus te volgen en de KNHB verwacht dat ieder jeugdlid op zijn 16e een scheidsrechterskaart in bezit heeft.

 

Vanwege de groepsgrootte (42 kandidaten) zijn we verhuisd naar het clubhuis van onze buren, de tennisclub ATV. Die hebben ons hartstikke goed ontvangen.


Het slagingspercentage was dit keer hoog, 75 %. Dat betekent dat we weer 30 leden met een scheidsrechterskaart erbij hebben. Dat is een heel mooi resultaat !


De geslaagden zijn:


Ouders: Nelianne Barendregt, Jeroen van den Bos, Sebastiaan Bossman, Gerhard van 't Hof, Mark-Jan Kok, Corné de Koning, Georgette Kunz, Jacco Lanser, Arjan Levisson, Jan van Maanen, Marcel van Munster, René de Snoo, Mark Theys en Peter Vuurens.


Spelende leden: Lotte Borremans, Jill Capiteijns, Laura Hoffman, Fabienne van Huêt, Lieke Kamminga, Esté Kamsteeg, Jurgen Koppen, Mette Luteijn, Esmée Molenaar, Froukje de Rooy, Lucas Verboom, Susanne Verheij, Barbara Westdorp, Sarah Zuijderhoudt en Harm Zwijnenberg.


Reageer

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
 
Om uzelf of uw kind in te schrijven: klik hier.

Voor het deelnemen aan een proeftraining: klik hier


Teaminformatie
Wedstrijdprogramma
Uitslagen
Hockey.nl