Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh
 
Aanmelden voor Spelregelcafé
9-9-2018  | 
Net als voorgaande jaren doet de KNHB ook dit jaar weer mee aan de Week van de Scheidsrechter. Hierin worden de scheidsrechters extra in het zonnetje gezet! Dankzij hun begeleiding kunnen alle spelers op elk niveau iedere week lekker hockeyen. Goed om daar eens bij stil te staan. Dit jaar is de Week van de Scheidsrechter van 6-14 oktober.

Spelregelcafés
In deze periode worden op verschillende verenigingen door het hele land spelregelcafés georganiseerd. Deze interactieve, leerzame en bovendien gezellige avonden worden gegeven door top-scheidsrechters. Zij bereiden je voor op het nieuwe seizoen en geven handige tips die je in het veld kunt gebruiken.

Ben je clubscheidsrechter, trainer/coach of ben je op een andere manier geïnteresseerd en wil je deze avond meemaken? We nodigen je graag uit voor een spelregelcafé op jouw vereniging of in de buurt! Je kunt je nu aanmelden via het digitale aanmeldformulier (aanmeldformulier). De spelregelcafés worden op een doordeweekse avond georganiseerd van 20.00-21.30 uur, met een inloop vanaf 19.30 uur.
René Huisman, 16-9-2018 @ 9:08:04
De dichtstbijzijnde spelregel cafe voor ons is Barendrecht of Rotterdam, maar zeer zeker de moeite waard.


Reageer

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
 
Om uzelf of uw kind in te schrijven als lid van HC Souburgh dient u het aanmeldingsformulier in te vullen. Dit formulier vindt u hier op de website (klik hier voor het aanmeldingsformulier).

Voor het deelnemen aan een proeftraining: klik hier
SponsorKliks, gratis sponsoren!

Teaminformatie
Wedstrijdprogramma
Zoeken
Uitslagen
DVdi HV Victoria DDC 5-1
H1 HC De Hoeksche Waard H1 6-5
H2 OMHC HJ1 (H4) 3-4
HVA Klein Zwitserland HE 4-2
JongD1 HC De Hoeksche Waard DJ1 (O) (D2) 5-0
JB1 Rijswijksche Hockey Club JB3 3-0
JC1 HGC JC4 4-5
JD1 Hockeyclub Barendrecht JD3 2-2
Hockey.nl