Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh
 
Actie reclamebord
23-4-2018  | 

Onderstaand bericht hebben wij enige tijd geleden verstuurd aan alle coaches en daarna is het nog gepubliceerd via de Nieuwsbrief van maart. Onze doelstelling is om 15 nieuwe reclameborden te verkopen. Wij zijn erg blij met het succes tot nu toe: er zijn namelijk al 6 nieuwe reclameborden verkocht. Hiervan zijn er 3 door de sponsorcommissie zelf verkocht en 3 door de leden. Binnenkort zal hen het bartegoed van € 100 worden overhandigd. Wij gaan proberen de resterende 5 borden te verkopen. Doen jullie er ook nog (minstens) 4?

"HC Souburgh heeft een Jeugdbeleidsplan opgesteld, gericht op het verhogen van de hockeykwaliteiten van onze jeugdige leden. Dit zal leiden tot meer plezier in het beoefenen van de hockeysport. Hiervoor is gestart met het op een hoger peil brengen van het niveau van trainers en coaches . Dit brengt uiteraard extra kosten met zich mee, zoals opleidingskosten, extra coördinatie en herkenbare kleding voor onze trainers en coaches.

Om dit financieel wat beter haalbaar te maken is de sponsorcommissie een actie gestart om 15 extra reclameborden langs de velden te krijgen. Een bord van de standaardafmetingen levert € 350,- per jaar op, dus dan zitten we op ruim € 5.000,- extra per jaar. Onze inschatting is dat er in ieder team gemiddeld wel een ouder is met een eigen onderneming of een ouder die dat bij zijn werkgever voor elkaar kan krijgen. Daarom doen wij het volgende voorstel:

De sponsorcommissie neemt op zich om 8 van deze 15 borden aan de man (vrouw) te brengen. Voor de overige (minimaal) 7 borden dagen we de teams uit. De teams die een bordsponsor aanbrengen, ontvangen een HC Souburgh bartegoed van € 100,- .

Nog even voor de volledigheid: een contract voor een reclamebord wordt in principe voor minimaal 3 jaar aangegaan. Voor nadere informatie: [email protected]"

De sponsorcommissie


Reageer

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
 
Om uzelf of uw kind in te schrijven als lid van HC Souburgh dient u het aanmeldingsformulier in te vullen. Dit formulier vindt u hier op de website (klik hier voor het aanmeldingsformulier).

Voor het deelnemen aan een proeftraining: klik hier
SponsorKliks, gratis sponsoren!

Teaminformatie
Wedstrijdprogramma
Zoeken
Uitslagen
H1 MHC Tempo H1 5-2
H2 HV Spijkenisse HJ1 (H3) 6-2
HVA HC Nieuwkoop HA 1-1
JongD1 Hockeyclub Barendrecht DJ1 4-0
JC1 L.S.C. ALECTO JC3 4-2
MC1 HC De Hoeksche Waard MC2 2-3
MC2 HV Victoria MC7 5-2
MC3 HC De IJssel MC3 1-7
MD3 Hockeyclub Barendrecht MD8 9-1
DVdi Ring Pass Delft DDA 5-1
Hockey.nl