Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 5 mei 2018
Tijd T/U Team Tegen team
- Thuis Jongens E2(6) R.H.V. Leonidas JE6
- Uit Meisjes E3(6) Hockeyclub Barendrecht ME10
Win een HC Souburgh bartegoed van 100 euro!
18-3-2018  | 

HC Souburgh heeft een Jeugdbeleidsplan opgesteld, gericht op het verhogen van de hockeykwaliteiten van onze jeugdige leden. Dit zal leiden tot meer plezier in het beoefenen van de hockeysport. Hiervoor is gestart met het op een hoger peil brengen van het niveau van trainers en coaches . Dit brengt uiteraard extra kosten met zich mee, zoals opleidingskosten, extra coördinatie en herkenbare kleding voor onze trainers en coaches.

Om dit financieel wat beter haalbaar te maken is de sponsorcommissie een actie gestart om 15 extra reclameborden langs de velden te krijgen. Een bord van de standaardafmetingen levert € 350,- per jaar op, dus dan zitten we op ruim € 5.000,- extra per jaar. Onze inschatting is dat er in ieder team gemiddeld wel een ouder is met een eigen onderneming of een ouder die dat bij zijn werkgever voor elkaar kan krijgen. Daarom doen wij het volgende voorstel:

De sponsorcommissie neemt op zich om 8 van deze 15 borden aan de man (vrouw) te brengen. Voor de overige (minimaal) 7 borden dagen we de teams uit. De teams die een bordsponsor aanbrengen, ontvangen een HC Souburgh bartegoed van € 100,- .

Nog even voor de volledigheid: een contract voor een reclamebord wordt in principe voor minimaal 3 jaar aangegaan. Voor nadere informatie: [email protected]

De SponsorcommissieReageer

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
 
Om uzelf of uw kind in te schrijven als lid van HC Souburgh dient u het aanmeldingsformulier in te vullen. Dit formulier vindt u hier op de website (klik hier voor het aanmeldingsformulier).

Voor het deelnemen aan een proeftraining: klik hier
SponsorKliks, gratis sponsoren!

Teaminformatie
Wedstrijdprogramma
Zoeken
Uitslagen
JD1 R.H.V. Leonidas JD3 5-3
DVdi R.H.V. Leonidas DDB 3-3
D1 HV Bleiswijk D1 1-1
D2 V.M.H.C. CARTOUCHE DJ6 2-3
H1 De Kieviten H1 6-2
HVA HC Pijnacker HB 2-1
JA1 M.H.C. Krimpen JA1 8-6
JB1 LOHC JB5 2-4
JC1 R.G.H.C. Tempo '34 JC1 1-5
JD1 Leidse Hockey Club Roomburg JD4 3-2
Hockey.nl