Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh
 
Vrijwilligers gezocht voor collecte Fonds Gehandicaptensport
13-1-2018  | 

Geachte leden van Hockeyclub Souburgh,

 

Mijn naam is Marlies Schram. Ik ben de moeder van Christiaan Schram die sinds anderhalf jaar met heel veel plezier traint in het G-hockeyteam van HC Souburgh. Graag vraag ik jullie aandacht voor het volgende.


In Nederland leven 1,7 miljoen mensen met een handicap die extra ondersteuning nodig hebben om te kunnen sporten. Fonds Gehandicaptensport heeft zich tot doel gesteld te zorgen dat gehandicaptensport op een dag wel vanzelfsprekend is.


Dit fonds zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken, het sportaanbod kwalitatief en kwantitatief te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport.


Het fonds financiert sportevenementen, stelt subsidies beschikbaar aan sportorganisaties zonder winstoogmerk, werft (financiële) middelen en geeft voorlichting.


Dit jaar ben ik van plan weer de collecte van het Fonds Gehandicaptensport te organiseren in Alblasserdam. Als ik dit doe vanuit de hockeyclub, komt 50 % van de opbrengst in Alblasserdam ten goede aan deze club. De afgelopen zes jaar heb ik steeds de collecte vanuit een andere sportvereniging georganiseerd. De opbrengst bedroeg meestal ongeveer € 2.500,-. Bij opnieuw een dergelijk resultaat zou dat € 1.250,- voor de eigen hockeyvereniging zijn. Dat is toch een leuk bedrag.


Graag zou ik jullie allen oproepen je aan te melden als collectant. De collecteweek is dit jaar van 1 tot en met 7 april. In slechts twee uurtjes lopen heb je je straten gedaan en het mooie doel gediend (en je steunt je eigen vereniging ook nog eens).


Ik kijk uit naar jullie aanmeldingen.


Met een hartelijke groet, Marlies Schram.

E-mail: [email protected]

Babette van 't Zelfde, 14-1-2018 @ 8:15:20
Heel graag !!


Reageer

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
 
Om uzelf of uw kind in te schrijven als lid van HC Souburgh dient u het aanmeldingsformulier in te vullen. Dit formulier vindt u hier op de website (klik hier voor het aanmeldingsformulier).

Voor het deelnemen aan een proeftraining: klik hier
SponsorKliks, gratis sponsoren!

Teaminformatie
Wedstrijdprogramma
Zoeken
Uitslagen
DVdi HV Victoria DDC 5-1
H1 HC De Hoeksche Waard H1 6-5
H2 OMHC HJ1 (H4) 3-4
HVA Klein Zwitserland HE 4-2
JongD1 HC De Hoeksche Waard DJ1 (O) (D2) 5-0
JB1 Rijswijksche Hockey Club JB3 3-0
JC1 HGC JC4 4-5
JD1 Hockeyclub Barendrecht JD3 2-2
Hockey.nl