Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh
 
Vrijwilligers gezocht voor collecte Fonds Gehandicaptensport
13-1-2018  | 

Geachte leden van Hockeyclub Souburgh,

 

Mijn naam is Marlies Schram. Ik ben de moeder van Christiaan Schram die sinds anderhalf jaar met heel veel plezier traint in het G-hockeyteam van HC Souburgh. Graag vraag ik jullie aandacht voor het volgende.


In Nederland leven 1,7 miljoen mensen met een handicap die extra ondersteuning nodig hebben om te kunnen sporten. Fonds Gehandicaptensport heeft zich tot doel gesteld te zorgen dat gehandicaptensport op een dag wel vanzelfsprekend is.


Dit fonds zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken, het sportaanbod kwalitatief en kwantitatief te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport.


Het fonds financiert sportevenementen, stelt subsidies beschikbaar aan sportorganisaties zonder winstoogmerk, werft (financiële) middelen en geeft voorlichting.


Dit jaar ben ik van plan weer de collecte van het Fonds Gehandicaptensport te organiseren in Alblasserdam. Als ik dit doe vanuit de hockeyclub, komt 50 % van de opbrengst in Alblasserdam ten goede aan deze club. De afgelopen zes jaar heb ik steeds de collecte vanuit een andere sportvereniging georganiseerd. De opbrengst bedroeg meestal ongeveer € 2.500,-. Bij opnieuw een dergelijk resultaat zou dat € 1.250,- voor de eigen hockeyvereniging zijn. Dat is toch een leuk bedrag.


Graag zou ik jullie allen oproepen je aan te melden als collectant. De collecteweek is dit jaar van 1 tot en met 7 april. In slechts twee uurtjes lopen heb je je straten gedaan en het mooie doel gediend (en je steunt je eigen vereniging ook nog eens).


Ik kijk uit naar jullie aanmeldingen.


Met een hartelijke groet, Marlies Schram.

E-mail: [email protected]

Babette van 't Zelfde, 14-1-2018 @ 8:15:20
Heel graag !!


Reageer

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
 
Om uzelf of uw kind in te schrijven: klik hier.

Voor het deelnemen aan een proeftraining: klik hier


Teaminformatie
Wedstrijdprogramma
Uitslagen
JongD1Z R.H.V. Leonidas DJ4 0-2
JongD1Z HC De IJssel DJ5 1-4
JB1Z H.C. Derby JB2 2-3
JB1Z Hockeyclub Barendrecht JB2 1-1
MA1Z HC Schiedam MA2 3-4
MA1Z HV Westland MA2 2-1
MB2Z HC Voorne MB3 6-1
MB2Z R.G.H.C. Tempo '34 MB3 3-1
MC1Z HC Schiedam MC5 6-2
MC1Z hdm MC7 2-4
Hockey.nl