Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh
 
Souburgh Rookvrij!
22-3-2019  | 

HC Souburgh is een echte familieclub met veel jeugdleden. Op veel dagen zijn er van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat kinderen op de club. Omdat HC Souburgh een belangrijke omgeving is in het leven van deze opgroeiende kinderen, geven wij graag het goede voorbeeld.


Als Jongste Jeugdcommissie hebben we de wens uitgesproken richting het bestuur om voor de jeugd op zaterdag een rookvrije omgeving te creëren. Het bestuur ondersteunt dit initiatief van harte. We zijn daarom vanaf nu een rookvrije hockeyclub!


Hiermee willen wij de jeugd beschermen tegen de verleiding om te gaan roken en tegen het schadelijke meeroken. Zo kan iedereen genieten van een gezonde en veilige sportomgeving. Als kinderen anderen zien roken, dan lijkt dat normaal en misschien zelfs wel aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie ze opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken! Hockey is een sport, en sport is gezond. (Mee)roken is slecht voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar. Met een rookvrij sportterrein dragen we bij aan het realiseren van een Rookvrije Generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst.


Ook al zijn wij rookvrij, uiteraard blijft iedereen welkom op HC Souburgh, ook de rokers. Wij vragen rokers om buiten het zicht op de aangegeven rookplaats te roken. Zo houden we de ruimtes rond het veld, rond het clubhuis en het terras rookvrij. Om alle bezoekers er aan te herinneren, hangen er op drie plekken langs de beide velden borden met de tekst "Rookvrij”.


We hopen op jullie medewerking om samen met HC Souburgh te zorgen voor een gezonde en veilige omgeving voor onze jeugd en alle andere bezoekers. Voor vragen kunt u terecht bij de Jongste Jeugdcommissie. Zij zijn bereikbaar via het volgende e-mailadres: [email protected]
Reageer

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
 
Om uzelf of uw kind in te schrijven: klik hier.

Voor het deelnemen aan een proeftraining: klik hier


Teaminformatie
Wedstrijdprogramma
Uitslagen
G D.H.C. Hudito G5 5-3
MC3 HC Voorne MC3 0-3
JD1 HV Victoria JD4 7-0
H1 Scoop Delft H1 5-1
HVA HC Pijnacker HB 0-1
JongD1 HC De IJssel DJ1 (D4) 3-3
JC1 HC Waddinxveen JC1 1-5
MC1 G.H.C. RAPID MC2 4-5
MC2 HV Victoria MC7 8-0
Hockey.nl