Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh
 
Grote Clubactie 2018: Uitslag!
11-1-2019  | 
Beste Souburgh-leden, 

Dit jaar deden we voor het eerst mee met de Grote Clubactie. Op grond van informatie van andere verenigingen hadden we ons als doel gesteld om minstens € 1.500 op te halen. We vonden het best spannend of we dit zouden gaan halen. Maar dankzij jullie grote inzet zijn we er in geslaagd om in totaal € 2.245,90 op te halen. Dat is echt meer dan waar we ooit op hebben durven hopen. Dus complimenten aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt. 

Met dit bedrag gaan we investeren in een multimediascherm voor in het clubhuis en we willen kijken of we ook een geluidsinstallatie voor buiten het clubhuis kunnen aanschaffen.

Natuurlijk zijn er ook prijzen verdiend door de lotenverkopers: De meeste loten zijn verkocht door een speelster uit ME3. Zij heeft maar liefst 62 loten verkocht. Een topprestatie! Zij verdient hiermee een hockeypakket, bestaande uit een mooie sticktas met inhoud. De prijs is inmiddels aan haar uitgereikt door voorzitter Jet Schenk.

Er zijn twee teams precies gelijk (met 134 loten) op de eerste plaats geëindigd. Dat zijn MD1 en ME2. Zij krijgen een hockeyclinic aangeboden door Heren1 of Dames1.

Daarnaast zijn er prijzen voor de leden die 25 of meer loten hebben verkocht (hockeyhandschoen) en voor de leden die 10 of meer loten hebben verkocht (hockeybal).

Heel fijn dat GoalieGoods de meeste prijzen gratis beschikbaar heeft gesteld! De prijzen zullen zo snel mogelijk (via jullie coaches/trainers) worden overhandigd. 

Nogmaals iedereen hartelijk bedankt en we hopen natuurlijk dat we volgend jaar weer op jullie kunnen rekenen.

Met sportieve groet, 
Sponsorcommissie HC SouburghReageer

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
 
Om uzelf of uw kind in te schrijven: klik hier.

Voor het deelnemen aan een proeftraining: klik hier


Teaminformatie
Wedstrijdprogramma
Uitslagen
G D.H.C. Hudito G5 5-3
MC3 HC Voorne MC3 0-3
JD1 HV Victoria JD4 7-0
H1 Scoop Delft H1 5-1
HVA HC Pijnacker HB 0-1
JongD1 HC De IJssel DJ1 (D4) 3-3
JC1 HC Waddinxveen JC1 1-5
MC1 G.H.C. RAPID MC2 4-5
MC2 HV Victoria MC7 8-0
Hockey.nl