Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh
 
Trainers Jongste Jeugd gezocht
4-7-2018  | 

Ook voor komend seizoen (2018 – 2019) is HC Souburgh weer op zoek naar een aantal enthousiaste Souburghers die willen aansluiten bij de trainersgroep van de Jongste Jeugd. De trainingen van de Jongste Jeugd vinden elke woensdag- en vrijdagmiddag plaats, van 17:00 tot 18:00 uur.

 

Gedurende de trainingen lopen er altijd twee trainingscoördinatoren rond. Tevens beschikt HC Souburgh over meerdere boeken en beleidsplannen beschikbaar met daarin oefeningen. De Jongste Jeugdteams worden door twee trainers getraind; een beginnende trainer en een ervaren trainer. Op deze manier kan de beginnende trainer geleidelijk aan ervaring opdoen in het geven van hockeytrainingen. Kortom, er is genoeg begeleiding en ondersteuning vanuit de club aanwezig voor het geven van de trainingen. Dit betekent dat je naast het geven van de trainingen geen extra tijd kwijt bent, bijvoorbeeld aan het bedenken van oefeningen.

 

 

Uiteraard krijg je een vrijwilligersbijdrage vanuit de club, maar belangrijker is dat je de club er enorm mee zou helpen en je op deze manier ook je eigen hockeykwaliteiten ontwikkelt! Lijkt het je leuk om training te geven aan een Jongste Jeugdteam komend seizoen, of heb je eerst nog een aantal vragen? Stuur dan een mail naar [email protected]

Jongste Jeugdcommissie
HC Souburgh

Reageer

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
 
Om uzelf of uw kind in te schrijven: klik hier.

Voor het deelnemen aan een proeftraining: klik hier


Teaminformatie
Wedstrijdprogramma
Uitslagen
H1 M.H.C. Krimpen H1 0-3
H2 MHV Forcial HJ1 3-11
HVA M.H.C. Krimpen HA 2-3
JongD1 HC Voorne DJ1 1-4
JB1 HC Schiedam JB2 0-2
JC1 V.M.H.C. CARTOUCHE JC6 3-8
JD1 Schoonhovense MHC JD1 2-3
MA1 HC Capelle MA1 4-2
Hockey.nl