Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh
 
Actie reclamebord
23-4-2018  | 

Onderstaand bericht hebben wij enige tijd geleden verstuurd aan alle coaches en daarna is het nog gepubliceerd via de Nieuwsbrief van maart. Onze doelstelling is om 15 nieuwe reclameborden te verkopen. Wij zijn erg blij met het succes tot nu toe: er zijn namelijk al 6 nieuwe reclameborden verkocht. Hiervan zijn er 3 door de sponsorcommissie zelf verkocht en 3 door de leden. Binnenkort zal hen het bartegoed van € 100 worden overhandigd. Wij gaan proberen de resterende 5 borden te verkopen. Doen jullie er ook nog (minstens) 4?

"HC Souburgh heeft een Jeugdbeleidsplan opgesteld, gericht op het verhogen van de hockeykwaliteiten van onze jeugdige leden. Dit zal leiden tot meer plezier in het beoefenen van de hockeysport. Hiervoor is gestart met het op een hoger peil brengen van het niveau van trainers en coaches . Dit brengt uiteraard extra kosten met zich mee, zoals opleidingskosten, extra coördinatie en herkenbare kleding voor onze trainers en coaches.

Om dit financieel wat beter haalbaar te maken is de sponsorcommissie een actie gestart om 15 extra reclameborden langs de velden te krijgen. Een bord van de standaardafmetingen levert € 350,- per jaar op, dus dan zitten we op ruim € 5.000,- extra per jaar. Onze inschatting is dat er in ieder team gemiddeld wel een ouder is met een eigen onderneming of een ouder die dat bij zijn werkgever voor elkaar kan krijgen. Daarom doen wij het volgende voorstel:

De sponsorcommissie neemt op zich om 8 van deze 15 borden aan de man (vrouw) te brengen. Voor de overige (minimaal) 7 borden dagen we de teams uit. De teams die een bordsponsor aanbrengen, ontvangen een HC Souburgh bartegoed van € 100,- .

Nog even voor de volledigheid: een contract voor een reclamebord wordt in principe voor minimaal 3 jaar aangegaan. Voor nadere informatie: [email protected]"

De sponsorcommissie


Reageer

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
 
Om uzelf of uw kind in te schrijven: klik hier.

Voor het deelnemen aan een proeftraining: klik hier


Teaminformatie
Wedstrijdprogramma
Uitslagen
H1Z Hockeyclub Barendrecht H1 6-1
H1Z OMHC H1 1-5
HJ1 Ring Pass Delft HJ9 6-4
HJ1 Thor HJ2 4-3
JongD1Z OMHC DJ4 2-1
JongD1Z HV Victoria DJ2 6-5
JC1Z Hockey Club Rotterdam JC7 3-3
JC1Z R.H.V. Leonidas JC3 2-1
MD1Z Dordrechtse Mixed Hockey Club MD3 10-1
MD1Z HC De IJssel MD3 4-0
Hockey.nl