Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh
 
Red Carpet New Years Party 2018
29-1-2018  | 

Ongeveer 100 leden en oud-leden bezochten op vrijdagavond 12 januari jl. ‘The Red Carpet Nieuwjaarsreceptie van HC Souburgh’. De dresscode ‘Feestelijk, Glitter & Glamour’ zorgde voor een schitterende ambiance. De aanwezigen werden toegesproken door onze voorzitter Jet Schenk. Zij vroeg onder meer aandacht voor een respectvolle omgang met onze vrijwilligers.  Ook stond zij stil bij het overlijden van ons erelid Ko Stigter, in het afgelopen seizoen, die op de vorige Nieuwjaarsreceptie nog gewoon aanwezig was.

Na het uitbrengen van een toast op het nieuwe jaar, werden er nog twee prijzen uitgereikt.

‘De Scheidsrechtersfluit’, die werd uitgereikt door René de Jong, ging naar Anouk de Koning. Anouk fluit al twee seizoenen alle zaalwedstrijden van haar eigen team (MA1) en is daarnaast ook nog regelmatig beschikbaar voor andere wedstrijden (binnenkort zelfs Dames 1).

‘De Jan-Willem Post bokaal’ voor de vrijwilliger van het jaar ging naar Jolanda Paardekooper. Zij is een zeer actief en gewaardeerd lid van de barcommissie.

Daarna ging het volume van de muziek flink omhoog en werd er tot in de late uurtjes gedanst op muziek uit de jaren ‘70 en ‘80.

Het was een zeer geslaagde avond.


Reageer

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
 
Om uzelf of uw kind in te schrijven als lid van HC Souburgh dient u het aanmeldingsformulier in te vullen. Dit formulier vindt u hier op de website (klik hier voor het aanmeldingsformulier).

Voor het deelnemen aan een proeftraining: klik hier
SponsorKliks, gratis sponsoren!

Teaminformatie
Wedstrijdprogramma
Zoeken
Uitslagen
H1 MHC Tempo H1 5-2
H2 HV Spijkenisse HJ1 (H3) 6-2
HVA HC Nieuwkoop HA 1-1
JongD1 Hockeyclub Barendrecht DJ1 4-0
JC1 L.S.C. ALECTO JC3 4-2
MC1 HC De Hoeksche Waard MC2 2-3
MC2 HV Victoria MC7 5-2
MC3 HC De IJssel MC3 1-7
MD3 Hockeyclub Barendrecht MD8 9-1
DVdi Ring Pass Delft DDA 5-1
Hockey.nl