Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh
 
Das Souburgher Winterfest
20-11-2017  | 

Donderdagavond en nacht begonnen de activiteiten- en feestcommissie al aan de opbouw voor: Das Souburgher Winterfest! En wat hadden ze het mooi versierd!


Bij binnenkomst waande je je in een Souburgh winterparadijs. Links en rechts was de hal versierd met sneeuw, ijs vlokken: noem het maar op! Na je aanmelding en het krijgen van een pull liep je door en kon je een foto laten maken bij Rob Kamminga (hij maakte ook de foto’s voor het F&F toernooi en het artikel over Goalie Works - te vinden in het magazine). Maar dit was niet zomaar een foto! Nee, je bevond je tussen een kerstboom, sneeuwpop, een skilift en een prachtig sneeuwlandschap. Helemaal perfect voor een echte Souburgher Winterfest foto!


Ook de rest van het clubhuis was rijkelijk versierd en iedereen verkleed in de dresscode maakte het helemaal af. Na de eerste paar bierpullen begonnen de voetjes van de vloer te komen en draaide DJ Maarten tot in de late uurtjes.


Kortom, het was weer een geslaagd feest! Bedankt activiteiten- en feestcommissie voor de organisatie.


Ps. De foto’s van het feest zijn te vinden op onze Facebook pagina.Reageer

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
 
Om uzelf of uw kind in te schrijven als lid van HC Souburgh dient u het aanmeldingsformulier in te vullen. Dit formulier vindt u hier op de website (klik hier voor het aanmeldingsformulier).

Voor het deelnemen aan een proeftraining: klik hier
SponsorKliks, gratis sponsoren!

Teaminformatie
Wedstrijdprogramma
Zoeken
Uitslagen
H1 SC MHC DES H1 5-1
H1 SC C.M.H.C. CIVICUM H1 0-1
H1 SC MHCD H1 0-4
D1 Wateringse veld D1 0-4
D2 OMHC DJ4 0-5
H1 HV Westland H1 1-5
HVA M.H.C. Krimpen HA 2-3
D1 Scoop Delft D1 1-4
D2 HC De Hoeksche Waard DJ3 2-3
H1 Dopie H1 4-3
Hockey.nl