Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh
 
Souburgh H1 – Gouda H1 (4-2)
5-10-2017  | 

De mannen van het eerste elftal zijn het seizoen goed begonnen! De eerste wedstrijd een gelijkspel tegen Scoop Delft (2-2), daarna een overwinning thuis op Spijkenisse (5-3), en vorige week een gelijkspel uit tegen Waddinxveen (5-5). Afgelopen zondag mochten de mannen het in eigen huis opnemen Gouda H1!


In het kader van beter laat dan nooit, moest er nog een teamfoto gemaakt worden. Deze stond er in één keer op, alleen stond niet iedereen erop! Snel nog een keer het doel in, en nu helemaal compleet.


De mannen beginnen fantastisch aan de wedstrijd. Tom van Leeuwen opent de score en verdubbelt deze iets later ook naar 2-0. Vervolgens doet Gouda waar ze goed in zijn, counteren. Twee counters... 2-2. Voor rust weet Daan Overgaag, op aangeven van Stijn Couwenberg, gelukkig de 3-2 in te schieten.


Rust


Na rust is Souburgh de betere van het veld, en komt Gouda er niet meer aan te pas. Het tempo ligt hoog, maar de doelpunten blijven uit. Na een goede aanval over de linkerkant, weet de mee opgekomen Stijn Couwenberg de bal snoeihard in het dak van het doel te schieten: 4-2!


4 wedstrijden gespeeld, 2 gewonnen, 2 gelijk. 8 punten in de 3e klasse en momenteel op een 2de plaats. Geen slecht begin voor de mannen die afgelopen jaar (ongeslagen) kampioen zijn geworden. Deze overwinning zet de reeks van de mannen op: 30 wedstrijden opeenvolgend ongeslagen.


Namens de mannen willen we alle ouders, familie, vrienden en kennissen bedanken voor de steun aan de lijn!Reageer

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
 
Om uzelf of uw kind in te schrijven als lid van HC Souburgh dient u het aanmeldingsformulier in te vullen. Dit formulier vindt u hier op de website (klik hier voor het aanmeldingsformulier).

Voor het deelnemen aan een proeftraining: klik hier
SponsorKliks, gratis sponsoren!

Teaminformatie
Wedstrijdprogramma
Zoeken
Uitslagen
H1 MHC Tempo H1 5-2
H2 HV Spijkenisse HJ1 (H3) 6-2
HVA HC Nieuwkoop HA 1-1
JongD1 Hockeyclub Barendrecht DJ1 4-0
JC1 L.S.C. ALECTO JC3 4-2
MC1 HC De Hoeksche Waard MC2 2-3
MC2 HV Victoria MC7 5-2
MC3 HC De IJssel MC3 1-7
MD3 Hockeyclub Barendrecht MD8 9-1
DVdi Ring Pass Delft DDA 5-1
Hockey.nl